Hopp til innholdet
Home » Blogg » Lokale bridgeklubber for deg

Lokale bridgeklubber for deg

  • av
Old buildings in Warsaw. Colorful buildings. Lifestyles.

Lokale bridgeklubber finner du overalt i Norge. De fleste er medlem av norsk Bridgeforbund. Hos de vil du også få kontaktinformasjon som du trenger for å komme i kontakt med din lokale klubb. Da kan også du få startet med å spille og ikke minst lære deg å spille bridge så godt som du vil kunne klare.

Lokale bridgeklubber finnes som sagt over store deler av Norge. Ta kontakt med en lokal klubb i dag for å komme i gang. Her er det mulighet til å bli en del av et større miljø.

Ta kontakt for å finne nye bekjentskaper

Ved å ta kontakt med din klubb så vil du ikke bare lære spillet. Du vil også stifte nye bekjentskap og få nye venner. Dette er et inkluderende miljø som har en hyggelig sosial atmosfære. Her har du alt fra drevne spillere til mer nybegynnere.

Nettopp den store forskjellen er noe av det som gjør miljøet så bra. Her er det takhøyde for nybegynnere til å prøve og feile. Du har mange du kan lære av og du vil raskt komme inn i både miljøet og spillet.

Lokale bridgeklubber der du bor

For å finne din lokale klubb er det noen ting du kan gjøre for å gjøre det enkelt. Her har vi listet tingene du kan gjøre.

  • Kontakt Norsk Bridgeforbund for å finne den klubben
  • Søk på stedet du bor og bridge.
  • Gå til Facebook og søk der etter bridge

Hva gjør du deretter

Lokale bridgeklubber er åpne og velkomne for nye spillere. Derfor må du ikke bli overrasket over å bli invitert på neste treff med en gang. Dette er ikke skummelt og det er bare å møte opp. Her vil du møte hyggelige folk.

Disse tar deg godt i mot og hjelper deg ved å vise deg rundt. Du vil hilse på nye hyggelige mennesker. Kanskje blir du også med på et nytt spill med en gang du er der. Ikke vær redd for å si at du er nybegynner, her deler de gledelig av sine erfaringer og kunnskap med deg.