Norsk Bridgeforbund

Når ble Norsk Bridgeforbund startet

En historie om Norsk Bridgeforbund (NBF) kan ikke starte uten å nevne at det ble grunnlagt i 1932. Det hele startet med tre klubber som nå er blitt til 341 klubber. Disse er fordelt over tilsammen 25 kretser. NBF er medlem av European Bridge League (EBL) , som igjen er medlem av World Bridge Foundation (WBF) . Gjennom dette samarbeidet er det mange turneringsmuligheter innenfor bridge for de som ønsker dette. NBF er delt inn i forbund, krets og klubb og du som medlem forholder deg til din lokale klubb.

Når du ønsker å spille bridge er det naturlig å tenke på hvordan bli medlem. Dette er ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å kontakte din lokale klubb.

Norsk Bridgeforbund (NBF)

Norsk Bridgeforbund og medlemskap

Når du har fått tenkt igjennom hvordan bli medlem, og du har kontaktet din lokale klubb så vil du får muligheten til å registrere deg som medlem. Da vil du kunne nyte godt av medlemsfordelene.

Som medlem kan du spille på klubben din når det er spilledager. Du har også muligheten til å delta på ulike arrangementer i regi av Norsk Bridgeforbund. Dette gjelder da også turneringer og alle andre arrangementer. En annen ting du nyter godt av er medlemsfordeler knyttet til samarbeidspartnerne.

Membership
Two brothers playing cards.

Samarbeidspartnere til Norsk Bridgeforbund

Norsk Bridgeforbund har noen ulike samarbeidspartnere. Dette er blant annet Norwegian, Legalis, Scandic Lillehammer Hotel og Paradis Park. Her kan du få rabatter på de ulike tjenestene, slik som for eksempel 6% på flyreiser. Paradis Park hotel er forbundets festival hôtel på Tenerife.

Lær å spille bridge når som helst og hvor som helst ved å bruke artiklene som finnes tilgjengelig for deg som medlem. Det finnes mange gode artikler som gir deg alt fra en grunnopplæring til mer avanserte meldestrategier. Dette kan være gull verdt for deg som ny spiller.

Historien fortsetter i årene som kommer

Historie er ikke noe som bare har vært. Det er også noe som blir til mens man går. Derfor skaper Norsk Bridgeforbund nye fortellinger hver dag. Med mange ulike arrangementer, nå digitalt så vel som fysisk, er de med på å holde liv i forbundet. Tiden vi er inne i nå vil definere hvordan Bridge i Norge ser ut i årene som kommer.

Norsk Bridgeforbund har en rik historie som en sosial plattform med konkurranseinstinkt. Det er et sted der du møtes for å treffe nye bekjentskaper og konkurrere mot de. Selv om ting kan gå hardt for seg ved bordet så vil det alltid være en vennskapelig tone når spillet er ferdig og man tar noe å drikke.

Spillkort