Hopp til innholdet
Home » Blogg » Meldestrategi i bridge og du har et spill for livet

Meldestrategi i bridge og du har et spill for livet

Bridge kort spill

Lyst til å legge noe annet enn kabal? Lei av å spille vri åtter eller poker? lær å spille bridge, da vel. Kortstokken har du allerede så da er det nesten bare reglene du må lære. Og en eller to eller tre medspillere, du må finne.

Er det vanskelig?

Sannheten er at selv om du ikke bruker så lang tid på å lære deg grunnreglene i bridge, betyr det ikke at det er lett å spille for det. Du danner par med en annen og melder antall stikk. Stikkene må dere ta sammen og paret som tar meldte antall stikk først, vinner.

Ess er høyest og to er lavest og fargene har ulik verdi, med spar som mest verdifullt. Det er mange måter å gi meldinger på. Det som er komplisert er å fortelle makkeren din hva slags kort du har for å finne den best mulige kontrakten. Uten at de andre forstår noe!

Et spill for livet

Meldestrategi i bridge og gode kunnskaper om alle regler, gjør at du kan spille bridge resten av livet. Det er et variert spill hvor alt kan skje, så det er ikke uvanlig at man danner bridgelag og bridgedag. Ofte spiller ekte par sammen i årevis. Bridge er populært hos begge kjønn.

Stikkord: