Hopp til innholdet
Home » Blogg » Norsk bridge, bridge er mer enn bridge

Norsk bridge, bridge er mer enn bridge

Bridge bord kort

Norsk Bridgefederation er et samlingssted for alle bridge-interesserte. Enten du spiller aktivt eller du bare er nysgjerrig og vurderer å begynne og spille selv. På våre sider finner du siste nytt og artikler av og for bridgere. Bridge er populært i Norge blant unge og eldre.

Bridge er livet

Bridge går rett og slett ut på at man som par utvikler hemmelige tegn og kommuniserer med hverandre under spillingen. Dette gjør spillet populært, og det er ikke bare gamlinger som spiller bridge. Det er artig uansett hvilken alder du er i og det er helt opptil deg hvordan du spiller.

Variasjonsmulighetene er nok noe av grunnen til at bridge fenger. Mange velger å spille som faste par, enten venner, søsken eller kjærester. Og spiller fast mot andre par. Bytter man på lagene får man det kanskje enda morsommere, men bridge er blodig alvor for mange faste spillere. Prøv spillet, du og.

Blir aldri lei

Norsk bridge er et spill du ikke går lei. Å spille sammen som par og utvikle hemmelige tegn til hverandre, er svært underholdende. Det er et sosialt spill som man ikke kan bli utlært til. Mange spiller sammen som par i åresvis og spiller fast mot andre par de kjenner.