Hopp til innholdet
Home » Blogg » Norsk bridge

Norsk bridge

  • av
Norsk bridge

Vil du oppleve den ekte gode bridge følelsen. Som medlem av en lokal bridge klubb kan du være medlem i norsk bridge forening og nyte fordelene fra et medlemskap. Enten du er nybegynner eller ekspert så er det anbefalt å bli medlem for å kunne delta mer i miljøet og bli en så god bridge spiller som mulig. Få nyttig informasjon og tips via vår nettside.

Blir bridge ekspert

Norsk bridge har alltid vært et miljø for spesielt interesserte og med et litt snobbete rykte på seg. Sannheten er derimot en helt annen. Bridge passer for alle typer personer og alle aldersgrupper som vil være med på dette flotte kortspillet med lange tradisjoner og interessante historie. Takket være Norsk Bridge Federation er det nå lettere enn noensinne å sette seg inn i reglene og bli en bridge mester på kort tid. Legg fra deg mobilen og bli med på et nytt eventyr i bridge verdenen.

Av alle kortspill så er bridge uten tvil et av de mest interessante. Det er lett å lære seg men litt vanskeligere å mestre. Det er både sosialt, spennende og intenst med et endeløst hav av mulige utfall. Prøv deg som bridge spiller og du vil raskt oppdage at dette er en virkelig fin aktivitet.

Norsk bridge

Det beste med bridge er det sosiale samværet rundt et bridge bord. Litt som med poker så er det ofte en spennende og morsom stemning rundt et bridge bord. Spillet egner seg perfekt for en gruppe gode venner som vil dedikere litt tid sammen. Setter man seg inn i reglene for bridge så oppdager man fort hvilket fantastisk morsomt og versatilt spill dette er. Passer for alle aldersgrupper og i alle sosiale settinger.

Man sier ofte at hvis man kan spille bridge så kan man også spille alle andre kortspill. Bridge er litt mer komplisert enn blackjack regler men ikke så komplisert at en ikke setter seg raskt inn i det. Som bridge spiller vil du også oppleve at du vil bli bedre i de fleste andre kortspill samtidig.

Bridge er kult

Norsk bridge har ofte gått under radaren til ungdommen. Det har blitt sett på som noe de gamle driver med på fritiden. Alle som lærer seg bridge blir positivt overrasket over hvor kult og spennende spillet er. Bridge er smartere enn poker og mer spennende enn blackjack. Det er et spill hvor du må tenke strategisk hele tiden samtidig som du må holde maska.

Hva er vel kulere enn å kunne reglene på det mest tradisjonelle og sosiale kortspillet som finnes. Imponer dine familiemedlemmer eller venner med å invitere de på et bridge lag.

Stikkord: